Handelsbetingelser

For at handle hos GoCoach.dk godkender du både vores:
Handelsbetingelser (denne side)
og vores Privatlivspolitik (åbner i nyt vindue)

Køb af online kursus

Medmindre andet er angivet, er der ingen returret for digitale produkter (downloads og online kurser) købt hos GoCoach.dk, men du har som køber stadig to års reklamationsret.

Online kurser gives der normalt adgang til umiddelbart efter betaling. Der gives adgang direkte fra hjemmesiden eller via links tilsendt per email til det købte kursus.

Der ydes ikke teknisk support.

Brugsret

Alle produkter købt på GoCoach.dk er ophavsretligt beskyttet og brugsretten gælder kun til personlig brug. Det må ikke bruges til anden undervisning eller i kommercielle sammenhæng.

Betaling

Der kan betales med følgende betalingskort: Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, EuroCard, MasterCard, Maestro, American Express, JCB og Diners Club.

Der er ingen kortgebyrer eller omkostninger ved betaling.

Det er også muligt at betale via faktura, send din ordre til support@gocoach.dk. Husk at skrive navn, adresse, tlf, evt. firmanavn, email, samt hvilke kurser du ønsker at bestille. Der gives ikke adgang til et online kursus før den fulde betaling er modtaget.

Alle priser på GoCoach.dk er i danske kroner inkl. 25% moms.

Betingelser

For at kunne handle hos GoCoach.dk skal du acceptere vores handelsbetingelser.

Dette er en juridisk bindende aftale mellem dig og GoCoach.dk, som angiver betingelserne for dit brug af de tjenester der tilbydes af GoCoach.dk. Hvis du ikke ønsker at acceptere disse betingelser, skal du undlade at trykke “Accepter” og undlade at benytte tjenesterne. Du skal acceptere og rette dig efter disse betingelser, som de er forelagt. Ændring, tilføjelse eller udeladelse kan ikke accepteres og GoCoach.dk kan, ved manglende overholdelse af nogen del af denne aftale nægte dig adgang til GoCoach.dk.

1. Aldersbetingelser: Tjenesten må kun benyttes af personer, der er 13 år eller over og har fået tilladelse af vedkommendes forældre eller værge, eller er fyldt 18 år og er myndige.

2. Stødende materiale: Du har forstået, at du gennem brug af GoCoach.dk vil kunne støde på indhold der kan anses for stødende, usømmeligt eller ubehageligt, på trods af indholdet ikke nødvendigvis er udtrykkeligt angivet som værende anstødeligt, usømmeligt eller ubehageligt. Ikke desto mindre accepterer du, at bruge af GoCoach.dk sker udelukkende på dit eget ansvar.

3. Personoplysninger: GoCoach.dk videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale.

4. Brugsaftale: Produkter der købes på GoCoach.dk er udelukkende henvendt til dig som kunde og må kun benyttes af dig. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå eller forsøge at omgå eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Hvis denne aftale ikke overholdes af dig som kunde vil du kunne blive retsforfulgt i lovens fulde udstrækning.

Ved at klikke “jeg accepterer betingelserne” eller ved at købe et kursus, angiver du at du har læst og forstået vores handelsbetingelser.